رمز موفقیت ما تخصص و تجربه است :)

تکنیک های اندروید,3.9 out of 5 based on 71 rating

راهکارهای مشکلات آندروید در استفاده از اینترنت Wi-Fi

Solutions to Common Android Wi-Fi Problems
1 1 1 1 1 Rating 3.94 (71 Votes)

راهکارهای مشکلات آندروید در استفاده از اینترنت Wi-Fiدر این مطلب  متداول ترین مشکلات که در استفاده از اینترنت  Wi-Fi (وای فای) آندروید  برای کاربران آن پیش می آید در 4 مورد با ذکر دلایل و راهکار های آنها ارائه شده است.








1-آندروید قادر به شناسایی شبکه Wi-Fi نمی باشد.

دلیل
زمانی که آندروید قادر به شناسایی خودکار شبکه نمی باشد می توان به دو دلیل اشاره کرد. دلیل اول این می تواند باشد که شبکه ای که می خواهید به آن متصل شوید ممکن است از نوع Ad-Hoc باشد در حالیکه اکثر گوشی های هوشمند امروزی برای استفاده از شبکه های Ad-Hoc که روی Access Points قرار دارند پیکربندی نشده اند و قادر به شناسایی این شبکه ها نمی باشند دلیل دوم این است که شبکه مورد نظر برای رعایت برخی مسائل امنیتی در حالت پنهان پیکربندی شده است و قابل شناسایی نمی باشد.
راهکار
در حالت پیش فرض آندروید قادر به پشتیبانی شبکه Ad-Hoc Wi-Fi نمی باشد ولی بسیاری ار توسعه دهندگان فایل wpa_supplicant را به منظور رفع این مشکل ارائه می دهند. که این فایل به راحتی با جستجو در اینترنت می توان یافت و به این نکته توجه داشته باشید که این راهکار در گوشی های روت شده (rooted) قابل اجرا می باشد.همچنین فراموش نکنید که از فایل اصلی wpa_supplicantپشتیبان تهیه کنید.
و اگر مشکل مربوط به پنهان بودن شبکه باشد شما می توانید تنظیمات شبکه را خودتان به صورت دستی وارد کنید برای این کار به صورت زیر عمل کنید:

Android Wi-Fi settings/Menu/Add network

در این قسمت باید SSID صحیح ، نوع اعتبار و رمز عبور را وارد کنید در صورت صحیح بودن اندروید قادر به اتصال به شبکه خواهد بود.

تنظیمات دستی شبکه Wi Fi

2-ارتباط Wi-Fi مکررا قطع می شود.

دلیل

واضح ترین دلیل برای این مشکل مربوط به تنظیمات حالت Sleep در آندروید می باشد که که برای عمر بیشتر باطری در این حالت قرار می گیرد و باعث قطع شدن ارتباط Wi-Fi می گردد.
راهکار
برای مدیریت تنظیمات حالت Sleep در آندروید همانند شکل زیر در قسمت تنظیمات پیشرفته Wi-Fi ، قسمت Keep Wi-Fi on during sleep را در حالت Always قرار دهید در این صورت یک ارتباط بدون وقفه خواهید داشت، ولی باید عمر باطری را نیز در نظر بگیرید و اگر برای جبران عمر باطری از نرم افزار دیگری استفاده می کنید به این نکته توجه داشته باشید که این نرم افزار ممکن است تنظیمات ارتباط Wi-Fi و دیگر ارتباطات رادیوئی را تغییر دهد.

تنظیمات پیشرفته Wi-Fi

3-ایجاد حلقه نامحدود آدرس IP

دلیل

علت دقیق این مشکل کاملا مشخص نیست اما به نظر میرسد این مشکلی در ساختار آندروید باشد، مشخص است که افراد زیادی به این مشکل دچار هستند و این جدی ترین مشکل آندروید است که حتی پس از راهاندازی مجدد دستگاه نیز مرتفع نمی گردد.
راهکار
در ابتدا روتر Wi-Fi را ریستارت کنید شاید مشکل را حل کند ، برخی در این حالت دستگاه را به تنظیمات کارخانه بر میگردانند ولی این راه حل مناسبی نمی باشد. Wi-Fi Fixer یک نرم افزار کاربردی آندروید است که در این حالت می تواند به شما کمک کند این نرم افزار فایل های سیستمی مربوط به Wi-Fi را دوباره بار گذاری میکند و برای ارتباط مجدد با شبکه و تخصیص IP کمک می کند.
اگر از رنج IP مورد استفاده توسط روتر اطلاع دارید آندروید خود را به صورت استاتیک برای اتصال به شبکه پیکربندی کنید.

 نرم افزار کاربردی Wi-Fi Fixer

4- نمی توان با استفاده از شبکه Wi-Fi به اینترنت متصل شد.

دلایل
دلایل مختلفی وجود دارد برای زمانیکه به شبکه Wi-Fi متصل هستید ولی همچنان نمی توانید از اینترنت استفاده کنید:
1-روتر سرویس اینترنت را به اشتراک نمی گذارد.
2-آدرس IP یا درگاه مربوطه اشتباه است.
3-مشکلی در تنظیمات DNS وجود دارد.
  راهکار

می توانید برای اطمینان از صحت عملکرد روتر از دستگاه دیگری استفاده کنید همچنین می توانید آدرس IP ،درگاه و DNS را به صورت دستی وارد کنید که اگر مشکل از طرف DHCP بوده باشد ، رفع گردد.

نتیجه

موارد ذکر شده اغلب مشکلاتی که ممکن است برای آندروید پیش آید را شامل می شوند و راهکار های ارائه شده برای رفع مشکل مناسب خواهند بود ولی تضمینی وجود ندارد که مشکل پیش آمده حتما توسط این راهکار ها رفع خواهد شد با این وجود این راهکار ها بهترین شروع برای رفع مشکل خواهند بود.


جهت مشاهده مقالات مرتبط با فناوری اطلاعات و مشکلات اندروید به سایت نت نیوز مراجعه نمایید - ورود به سایت